Úvodní stránka Tisk Mapa stránek RSS

 

BĚHEM CELÉHO ROKU SE MŮŽETE TĚŠIT NA RŮZNÉ GASTRONOMICKÉ AKCE:

  • Sushi
  • Thajskou kuchyni
  • Francouzské beaujolais
  • Italskou kuchyni
  • Sladkovodní ryby
  • Steaky
  • Grilování na terase
  • Jahodové menu
  • Houbové speciality
  • Chřestové dny
  • Zvěřinové hody
  • Svatomartinskou husu


 

 

 

 


SPECIÁLNÍ GASTRONOMICKÁ NABÍDKA RESTAURACE ILLUSION

V hotelové restauraci Illusion vzniká pod vedením šéfkuchaře Miroslava Mužíka a jeho týmu mnoho dalikates jak moderní evropské a české kuchyně, tak i cizokrajných a regionálních specialit. Níže naleznete aktuální nabídku jak ojedinělých tak i pravidelných gurmánských večerů, či dlouhodobějších gastronomických akcí.


 


SUSHI RAUTY

V naší restauraci ILLUSION v hotelu Palcát Tábor pořádáme pravidelné sushi večery v podobě rautů. V nabídce naleznete Maki rolky s lososem, tuňákem či ředkví, Californské rolky s praženým sezamem, rolky s kaviárem z létajících ryb nebo například Nigiri - ručně tvarované sushi s rybou na povrchu (losos, tuňák, kreveta).

 

 

   

 


STEAKY SOUS VIDE

Speciální nabídka steaků v táborské restauraci Illusion, které jsou připravované metodou SOUS VIDE. Jedná se o specifickou metodu přípravy masa, kdy je maso uloženo ve vakuu a vařeno při  teplotách okolo 50°C po dobu až 70 hodin. Maso se tak vyznačuje především křehkostí, šťavnatostí a také dochází k uchování veškerých potřebných živin. V nabídce máme například flank steak nebo rib-eye steak, který můžete doplnit exklusivními omáčkami či přílohami.